Tirana është një qytet i gjallëruar edhe gjatë orëve të vona të natës. Baret dhe Pub-et e shumta që operojnë për orë të gjata pas mesnate janë sa të ndryshme aq edhe atraktive. Mos lini pa shijuar Grupe muzikore vendase apo të huaja që luajnë muzikë ndërkombëtare dhe vendase apo DJ-ët specialë që performojnë në lokalet në Bllok apo nëpër qytet.

Tirana: Jeta e natës – TripAdvisor

Online Chat
Back
Fill out the following:
Start Chatting
No users are currently online
User is offline and cannot receive messages
Send