Lot Boutique Hotel

Rr. Myrtezim Këlliçi, Nr.20, 1017 Tirana, Albania

Tel.: +355 4 22 00 001
Mob.: +355 67 60 38 888
E-mail: info@hotel-lot.com
Get Directions

Distancat drejt pikave kryesore:

Qendra – 200m

Zona kryesore e biznesit dhe argëtimit (Blloku) – 1km

Bulevardi dhe ministritë kryesore – 250m

Teatri i Operas dhe Baletit – 200m

Muzeu Kombëtar – 200m

Bashkia e Tiranës -200m

Libraria më e afërt (Adrion) – 200m

Stacioni më i afërt i Policisë – 1km

Qendra shëndetësore më e afërt – 100m

Parku i Madh i Liqenit – 1,5km

Plazhi më i afërt (Durrës) – 40km

Aeroporti Ndërkombëtar (Nënë Tereza) – 18km

Porti më i afërt detar (Durrës) – 40km

Distancat drejt qyteteve kryesore:

Elbasan – 59km

Shkodër – 92km

Vlorë – 144km

Berat – 119km

Gjirokastër – 221km

Pogradec – 194km

Korçë – 232km

Kukës – 139km

Sarandë – 270km

Krujë – 33km

Himarë – 218km

Online Chat
Back
Fill out the following:
Start Chatting
No users are currently online
User is offline and cannot receive messages
Send