Dhoma Standard

Komfort standard dizajn i shkëlqyer ÇMIMET (për përdorim nga një person) Dhoma Standarde € 77 Dhoma Superiore € 82 Dhoma [...]

Dhoma Superiore

Më shumë hapësirë dhe komoditet ÇMIMET (për përdorim nga një person) Dhoma Standarde € 77 Dhoma Superiore € 82 Dhoma [...]

Dhoma Ekzekutive

Më shumë komfort dhe hapësirë për familje apo qëndrime të gjata ÇMIMET (për përdorim nga një person) Dhoma Standarde € [...]

Suita Ekzekutive

Një akomodim ekskluziv me komoditet të shkëlqyer. Shtrat King Size, 60” LED TV, kënd për make-up, dhomë dushi me jacuzzi, [...]
Ofertat e reja në LOT BOUTIQUE HOTEL
Online Chat
Back
Fill out the following:
Start Chatting
No users are currently online
User is offline and cannot receive messages
Send